Een knappe snit voor iedere gelegenheid!

Een uitmuntende kapper en prachtige pruiken onder één dak in Brugge

Wij willen er staan voor iedereen die vragen heeft over haren. Niet alleen klanten die op zoek zijn naar de geschikte pruik of haarstuk weten ons te vinden. Ook wie zijn haren wil laten knippen en opmaken, is hartelijk welkom bij ons. Dus buiten de specialist van pruiken zijn wij uw perfecte kapper in Brugge voor dames, heren en kinderen. Kom gerust langs voor uw vaste knipbeurt of maak bij ons een afspraak wanneer u er piekfijn wil uitzien voor een bepaalde gelegenheid.

Met al onze ervaring bieden wij u een brede variatie aan mogelijke snitten en looks aan. Zo verzorgen wij kleuringen op plantenbasis of op basis van liposomen. Ook uw permanent leggen wij in de plooi op plantenbasis. Voor ons staat de conditie van uw haren steeds centraal. Daarom voeren wij ontkleuringen onder andere uit met yoghurtpoeder. Uiteraard brengen wij als kapper de snit van uw pruiken tot in de perfectie in orde. Ze moeten honderd procent naar uw zin zijn. Onze specialiteit is de scheermessnit.

Verder doen wij ook de behandeling en de verzorging van haaruitval. Tenslotte doen wij ook alopeciabehandelingen met oily scalp en dandruffd scalp op basis van Tea Trea oil.

In onze winkel in Brugge bieden wij naast gratis persoonlijk advies ook onderhoudsproducten, shampoo, conditioner, lakken, klevers, wig styling en headcleaner aan tegen eerlijke prijzen.

Specialist in pruiken en uw kapper:

  • kapper voor dames, heren en kinderen
  • voor iedere gelegenheid de beste snit
  • pruiken in de juiste plooi
  • haarverzorgingsproducten

Voor iedere vraag over uw haren en pruiken zijn wij er voor u. Ontdek nu onze uitgebreide service.

Maandag Gesloten
Dinsdag 9u00 - 12u00 en 13u30 - 18u00
Woensdag 9u00 - 12u00 en 13u30 - 18u00
Donderdag 9u00 - 12u00 en 13u30 - 18u00
Vrijdag 9u00 - 12u00 en 13u30 - 18u00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Pruikenhuis Tourlamain
Contacteer ons!050 95 04 30